Vi laver det hele.

Vores portfolio inkluderer mange forskellige opgaver, fra små til store.

Vægmaleri i verdensklasse

Vores team har arbejdet over hele verden, skaber kunst i højt niveau overalt.


World class wall art.

Our team has worked all over the world, creating high level art everywhere we go.

Om os

Vi har samlet nogle af Danmarks mest erfarne mur-kunstnere. Tilsammen tilbyder vi unik udsmykning af store som små flader og opfylder hver enkelt kundes specifikke behov. I tidens løb har vi skabt nogle anderledes, banebrydende og udfordrende løsninger. Det gør vi fortsat. Det ligger i vores natur at være nysgerrige og fremadskuende og vores varemærke er derfor –  kunst og udsmykning der rykker og giver effekt. Vi arbejder på stort set alle flader, fra gavlmalerier og facader, til kantiner, biler og skilte, Alkyd, Akryl og Olie malerier på bestilling og meget mere.

En gang om året holder vi en udstilling med lærredsmalerier til salg på galleri. Så følg med på vores Facebook

Vi er Murkunst – vægmalere i verdens klasse.

We have assembled a team of some of Denmark’s most experienced wall painters.  Together we offer unique decoration of large surfaces and fulfill each and every one of our customers demands.  Over time we have produced versatile, groundbreaking and resourceful solutions.  We do it naturally. As artists, it is in our nature to be problem-solvers explorers, and therefore our creations and works of art are both cutting edge and captivating to our audience.  We work on all surfaces, big and small, from multi-story wall paintings and facades to cafés, restaurants, vehicles, signs and much more.

We are Murkunst – world class wall artists.

 

Vi tilbyder

murkunst juseone marilyn monroe

Originale kunstværker

Ud over at være erfarne murkunstnere, er alle vores medarbejdere også dygtige atelierkunstnere. Tag et kig på deres individuelle portfolier af originale malerier , tegninger, skulpturer og andre værker .

Vægmaleri

Vi er specialiserede i kunstudsmykning, på flader i alle størrelser, både indendørs og udenfor.

Kunst til festivaler

Hos Murkunst elsker vi en god fest, specielt når det er en malerfest. Vi har været med til at dekorere adskillige festivaller og events i Danmark og udlandet.

Event kunst og workshops

Har du lyst til at prøve en unik graffitioplevelse? Den klarer vi! Murkunst tilbyder teambuilding projekter, specielle events, aktiviteter, såvel som uddannelses workshops for studenter.

Vores team

Michael Wisniewski

Michael Wisniewski

Leder, Kunstner

Michael Wisniewski er en af Europas bedste 3d freestyle (improvisation) graffitimalere. Med 32 års erfaring, 7 mesterskaber og 2 store rekorder bag sig, og 12 år med firmaet Murkunst.dk, er drømmen om at leve af sin hobby på et professionelt plan, for længst opnået. Michael er en autodidakt kunstner med en patioen for at improvisere, og det har medført en all round kunnen i Graffiti, fantasi, billedkunst og skulpturer.

Der hersker en stærk professionalisme gennem hvert projekt. Hans præcise udførelse af komplekse perspektiver og en tryllebindende beherskelse af dybde, rum og lys og skygge. Hans kompositioner er ofte eventyrlige. De sidste 15 år har Michael også undervist i tegning, maleri og graffiti, og har haft hold på op til 200 prs. men i dag er det kun få udvalgte der får specialundervisning i atelieret i Lyngby. Som leder af Murkunst har Michael altid fokus på kreativ metodologi og søger konstant nye muligheder for sine værker og kollegaer.

Ulrik Schiødt

Ulrik Schiødt

Kunstner

Ulrik Schiødt er en legende i dansk graffiti. Mest kendt for “Evolution” vægmaleriet, en gigantisk 765 m2 kontinuerlig væg, der skildrer livets opståen og udvikling.

Ulrik har haft en anerkendt og godt berejst karriere. Med over 30 års erfaring som spraykunstudøver er Ulrik efter manges mening en af Danmarks største graffiti kunstnere gennem tiderne.

Ulriks fokus er at male på lærred og vægge, og arbejdet inkluderer også freelance illustrationer og teaterscenografi.

Peter Skensved

Peter Skensved

Kunstner, kommunikation og planlægning

Peter Skensved har gennem de seneste mange år arbejdet som producer på større kunstprojekter, inden for såvel maleri, teater, tv mm. 

Han har gennem mere end 20 år som udøvende kunstner været med til at skabe nogle af Danmarks største malerier, men varetager ofte også planlægning og projektledelse i samarbejde med Michael Wisniewski.

Samarbejdspartnere

 

Martin Falch - Schmidt

Martin Falch - Schmidt

Kunstner

Martin er en af vores mest betroede kolleger og sparringspartnere.

En ekspert i forberedelse og materialer overflade kombinationer, samt skulptur, patina og abstrakt maleri, har Martin været en uvurderlig aktiv for Murkunst i årenes løb.

Caligr One

Caligr One

Kunstner

Den Franske Graffiti kunstner Caligr One, er en kreativ mester i perspektiv, 3d og figurativt maleri. Caligr er en af vores mest hyppige internationale samarbejdspartnere.