Vægmaleri i verdensklasse

Vi laver det hele og skaber kunst i højt niveau overalt

Vi har samlet nogle af Danmarks mest erfarne mur-kunstnere. Tilsammen tilbyder vi unik udsmykning af store som små flader og opfylder hver enkelt kundes specifikke behov. I tidens løb har vi skabt nogle anderledes, banebrydende og udfordrende løsninger. Det gør vi fortsat.

Det ligger i vores natur at være nysgerrige og fremadskuende og vores varemærke er derfor – kunst og udsmykning der rykker og giver effekt.

Vi arbejder på stort set alle flader, fra gavlmalerier og facader, til kantiner, biler og skilte, Alkyd, Akryl og Olie malerier på bestilling og meget mere. Vores team har arbejdet over hele verden, skaber kunst i højt niveau overalt.

En gang om året holder vi en udstilling med lærredsmalerier til salg på galleri. Så følg med på vores Facebook.

Vi er Murkunst – vægmalere i verdens klasse.

Michael Wisniewski

Leder, Kunstner af Murkunst.dk

Michael Wisniewski er en af Europas bedste 3d freestyle (improvisation) graffitimalere. Med 32 års erfaring, 7 mesterskaber og 2 store rekorder bag sig, og 12 år med firmaet Murkunst.dk, er drømmen om at leve af sin hobby på et professionelt plan, for længst opnået. Michael er en autodidakt kunstner med en patioen for at improvisere, og det har medført en all round kunnen i Graffiti, fantasi, billedkunst og skulpturer.

Der hersker en stærk professionalisme gennem hvert projekt. Hans præcise udførelse af komplekse perspektiver og en tryllebindende beherskelse af dybde, rum og lys og skygge. Hans kompositioner er ofte eventyrlige. De sidste 15 år har Michael også undervist i tegning, maleri og graffiti, og har haft hold på op til 200 prs. men i dag er det kun få udvalgte der får
specialundervisning i atelieret i Lyngby.

Som leder af Murkunst har Michael altid fokus på kreativ metodologi og søger konstant nye muligheder for sine værker og kollegaer.