Gavlen ved Sortedamsdosseringen

murkunst gavl sortedamsdosseringen

Projekt beskrivelse

I 2009 lavede Murkunst ( Rolf, Peter og Michael ) og kunsterne Frederik Lassen Hesseldal og Philip Johansen, denne gavl ved Sortedamsdosseringen. Gavlen er tiltænkt et grønt budskab, da selve huset kører på miljøbevidst forbrug. Projektet var sponsoreret af Københavns kommune.
In 2009 Murkunst (Rolf, Peter and Michael) and artists Frederik Lassen Hesseldal and Philip Johansen painted this 6-story mural at Sortedams Dosseringen. The mural is intended for a green message, as the house itself runs on environmentally conscious consumption. The project was sponsored by the City of Copenhagen.

Project Details

Kunde  Sortedamsdosseringen

Dato Sommer 2009

Færdigheder landskabsmaleri, scenografi, karakter, miljødesign, maleri

Udførelse P.skensved,  M.Wisniewski, R.Mogensen, F. L. Hesseldal & P. Johansen

Kan du lide den?